WelkomWaarom schrijven?


Welkom op mijn website. Ja, waarom schrijven? We schrijven steeds minder met de hand terwijl uit onderzoek is gebleken dat datgene wat je opschrijft met de hand beter wordt begrepen en onthouden. En dat helpt bij lezen, rekenen en spellen waardoor er bewezen betere schoolresultaten worden behaald. Een goed leesbaar handschrift is dus zeker belangrijk, ook in het huidige digitale tijdperk. Reden dus om veel aandacht te besteden aan een goed leesbaar handschrift!
Daarnaast heb je met schrijven eindeloze creatieve mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld eens aan (Moderne) Kalligrafie en Handlettering, om maar iets te noemen. Daarom heb ik mij verdiept in het -creatief- schrijven, in de breedste zin van het woord!

Handschriftverbetering heeft als doel het plezier in schrijven te verbeteren, met als resultaat een beter leesbaar handschrift. Daarentegen is kalligrafie een creatieve manier om met 'schoonschrijven' bezig te zijn. Het ene wellicht uit noodzaak, het andere vanuit interesse of hobby. In mijn studio kun je daarvoor diverse cursussen en workshops volgen. Of voor een speciale gelegenheid een mooi certificaat laten kalligraferen. Maar misschien wil je wel gewoon leesbaarder leren schijven. Het kan allemaal, kijk hieronder voor de mogelijkheden.

Wat je keuze ook wordt, veel schrijfplezier!

Wil je op de hoogte gehouden worden van de nieuwe cursusdata? Stuur dan een mail naar kalligraferen@home.nl
  Handschriftverbetering
Kan dat dan, je handschrift verbeteren? Jazeker, dat kan. Een veel gehoorde opmerking is: "Mijn zoon/dochter heeft zo’n slecht handschrift".
Lees verder >


 Kalligraferen

Kalligrafie wordt ook wel de edele kunst van het schoonschrijven genoemd. Deze schrijfkunst oogst bij velen bewondering door zijn prachtige sierlijke vormen.

Lees verder >


 Workshops
Wil je meer uit jouw kalligrafie halen, bijvoorbeeld door een illustratie toe te voegen? Dan is één van deze workshops wellicht iets voor jou. 
Lees verder >
 Kalligrafie in opdracht
Kalligrafie leent zich uitstekend voor het personaliseren van uw specifieke wensen. 

Lees verder >
 Nieuw! Een portret van je huis!
Zoek je een bijzonder en persoonlijk cadeau? 
Laat dan een huisportret maken! 
Jouw huis als een uniek kunstwerk!
Lees verder >
 Diverse handschrift-weetjes
Hier vind je allerlei leuke weetjes over het handschrift zoals artikelen, links en een knipselkrant.
Lees verder >Neem contact op!

Powered by webXpress