Basisworkshop Handlettering 

Basisworkshop Handlettering


Je ziet overal van die leuke quotes op o.a. kaarten, tasjes en bekers. En wat dacht je van die mooi geschreven menuborden bij restaurants. Allemaal met leuke versieringen en illustraties.
Handlettering is een creatieve manier van spelen met letters en de mogelijkheden zijn eindeloos. Bovendien is het ook nog eens heel ontspannend. En vooral: iedereen kan het leren. Lijkt het je leuk om dit ook te leren maar weet je niet zo goed hoe je moet beginnen? Kom dan de basisworkshop Handlettering volgen: een workshop vol inspiratie, met letters, tekenen en ontdekken!

 
In deze workshop leer je de basis van het handletteren: technieken en tips om je je quote met verschillende letters te ontwerpen. Je begint met het experimenteren van verschillende lettertypes. Dan ga je jouw quote schetsen, eventueel verfraaid met banners, pijltjes en andere versieringen. Op die manier zie al snel wat wel en wat niet lijkt. Als je tevreden bent
met het resultaat ga je het verder uitwerken. Aan het eind van de workshop neem je behalve een nieuwe dosis inspiratie een mooi werkstuk mee naar huis!

Wil je op de hoogte gehouden worden van de nieuwe data? Stuur dan een mail naar kalligraferen@home.nl


                       

Werk van deelnemers: de mogelijkheden zijn eindeloos!
Powered by webXpress