Kalligraferen


Wil jij kalligraferen leren?

Dat kan. In mijn studio in Peize (6 km vanaf Groningen) geef ik diverse kalligrafiecursussen, onder andere een Basiscursus Kalligraferen en een Kalligrafiecursus voor gevorderden. Daarnaast kunnen er verschillende workshops gevolgd worden.

De cursussen worden tweewekelijks gegeven (tenzij anders vermeld) in groepjes van maximaal vier personen. Zo is er voor iedereen voldoende aandacht en kan er gewerkt worden in een ongedwongen en gezellige sfeer.

 


De edele kunst van het schoonschrijven

Kalligrafie wordt ook wel de edele kunst van het schoonschrijven genoemd. Deze schrijfkunst oogst bij velen bewondering door zijn prachtige sierlijke vormen. Een zelf gekalligrafeerde kaart naar iemand sturen, is altijd een bijzonder en persoonlijk cadeau. Iedereen kan deze ontspannende manier van schoonschrijven leren. Er zijn geen bijzondere gaven of talenten voor vereist. Het is meer een zaak van oefenen en doorzettingsvermogen, want zoals het spreekwoord zegt: oefening baart kunst!

 


Ontspannend

Kalligraferen werkt zeer ontspannend en mindful
en is pure creativiteit gecombineerd met plezier en
fantasie. Kalligrafie is kunst en traditie tegelijk en maakt elke tekst bijzonder.
Wil je op de hoogte gehouden worden van de nieuwe cursusdata of heb je andere vragen over de cursussen of speciale wensen voor bijvoorbeeld een workshop, vul dan het contactformulier in en ik neem contact met je op.
 
 
 
Bekijk hier de video 
  voor een impressie 
  van de werkwijze

  (video: Lisanne van Bergen)

 Powered by webXpress